Gyvelvej 31, 9560 Hadsund

1-plansvilla i Hadsund på lukket villavej!

For enden af god lukket villavej, i det ydre Hedeparken, Hadsund, ligger denne fine vinkelvilla i et plan. Villaen er opført i 1973 i hvide kalk-/sandsten og med eternittag. Vinduer og døre er udskiftet senere, så de er ikke så gamle som huset og ser pæne ud. Kvarteret omkring ejendommen udmærker sig specielt ved, at ligge tæt på naturen, skoven og den nemme vej ud af byen. Herudover har byen stort set alt at byde på, indenfor indkøb, fritidsinteresser, sport m.v. Der er tillige rigtig gode busforbindelser fra og til.

Villaen INDEHOLDER: Bryggers / baggang med klinkegulv, skabe og vaskeplads. Her er plads til vaskemaskine og tørretumbler på et forhøjet skab, således arbejdshøjden er i orden. Køkken med spiseplads og køkkenø midt i rummet, der deler rummet naturligt op. Forgang og fordelingsgang ud i et og med opvarmet klinkegulv samt praktisk garderobeniche. Gæstetoilet med opvarmet klinkegulv. Værelse med gulvtæppe og indbyggede skabe. Soveværelse med gulvtæppe og indbygget skabsvæg. Værelse med gulvtæppe og indbygget skab. Badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv samt adgang til sauna. Kammer / kontor med tæppe på gulvet og indbyggede skabe. God stor vinkelstue med tæppe på gulvet, brændeovn og udgang til delvist overdækket terrasse. Stuen er opdelt i en spiseafdeling og en opholdsafdeling. Det er en dejlig stue.

Endvidere muret garage i forlængelse af villaen samt redskabsskur. Sidstnævnte står ikke på ejendommens BBR-meddelelse og skal derfor sendes til godkendelse.

Som køber får man her en pæn og velholdt villa, der har en god og central placering.

Vi står klar til at fremvise denne villa for dig…!
Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.