Stenholt 7, 9560 Hadsund

Velindrettet familievilla på Stenholt i Hadsund!

Særdeles spændende familievilla i det altid attraktive kvarter ”HOLTERNE” i Hadsund!

Her er vi nærmere bestemt på Stenholt, som er en rolig og særdeles børnevenlig villavej - direkte op til stisystemer og dejligt fællesareal, hvor områdets børn kan lege frit og uden opsyn!

Den dejlige vinkel-villa er opført i 1979 i ét plan, og rummer 152 gode boligkvadratmeter, fremragende indrettet uden nogen form for spildplads. Stort lyst køkken/alrum med loft til kip og stor vinkelstue i ”kernen” af huset, og desuden hele 4 værelser/soverum!

Villaen er skønt beliggende på en 852 kvm. stor familievenlig grund, som samtidig er dejlig lukket. Haven er primært udlagt med græsplæne og enkelte træer/buske, og rummer god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt stenbelagt terrasse, dejligt afskærmet med læmur og samtidig delvist overdækket. Desuden endnu en god stenbelagt terrasse for enden af huset. Kort sagt en skøn have, som virkelig opfordrer til udelivet for både store og små!

Vi byder hermed indenfor i den spændende villa! Der er typisk indgang via bryggers/baggang og direkte fra husets stenbelagte indkørsel. Villaen INDEHOLDER: Kernen af huset rummer stort lyst køkken/alrum med loft til kip og god spiseplads. Køkken-alrummet er via en dobbelt fransk dør i harmonisk forbindelse med dejlig stor vinkelstue, indeholdende både stor spise- og opholdsafdeling. Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede terrasse/haven. Dejligt lyst badeværelse med både muret bruseniché og badekar samt gulvvarme. Der er indgang til badeværelset fra lille fordelingsgang, som også giver adgang til 3 gode og regulære værelser i fin størrelse. Desuden klinkebelagt bryggers/baggang, som byder på fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler mv. I husets modsatte ende finder vi en særskilt afdeling, bestående af entré/forgang, gæstetoilet med gulvvarme samt villaens 4. værelse, som også er i fin og regulær størrelse.

Udenfor finder vi fin stenbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere garage med værksted/redskabsrum. Tillige er der i baghaven yderligere en fin bygning, som stilmæssigt matcher garagen. Denne fritliggende bygning er pt. opgraderet til hyggestue/herreværelse, men kan selvfølgelig også efter egen fantasi have en mere dagligdags anvendelse, som fx et ekstra redskabsrum! I hvert fald er her totalt set god plads til bilen og motorcyklen samt opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT PARCELHUS TIL BØRNEFAMILIEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Stenholt er der sikker skolevej via stisystemer - og der er desuden forholdsvis kort afstand til både fritidsinteresser og kernen af Hadsund by!

Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.