Skelund Hovedgade 36, Skelund, 9560 Hadsund

Indflytningsklar villa til små penge!

Indflytningsklar villa til KUN kr. 365.000,-...Det lyder som en spøg…men det er det slet ikke.
Her er endda tale om en pæn, velholdt og klargjort villa, som har en dejlig indretning og de rum, som en familie har brug for.

På denne måde, må der endda være plads på budgettet til et sommerhus og en ekstra bil.

Man får sig simpelthen et moderniseret hus på 100 kvm., der er lige til at flytte ind i.

Villaen INDEHOLDER: Entre med direkte adgang til køkkenet / for-køkken. Dette afsnit af huset er specielt indrettet og svært at beskrive. Det skal næsten besigtiges. Men dog kan nævnes, at der er indtil flere halvmure, som deler rummet op. Til køkkenet hører tillige en spiseplads og laminatgulv, det hele i åben forbindelse til stuen. Dejlig vinkelstue med tæppe på gulvet og udgang til haven via dobbelt skydedør. Endvidere brændeovn på den mest "strategiske plads" i rummet. Værelse med tæppe. Soveværelse med tæppe og skabe. Gang med tæppe og indbygget reol. Badeværelse med god bruseniche. Værelse med tæppe og skabe.

Endvidere fritliggende rummelig garage og skur.

Hvis du er i tvivl om det kan passe, så kig forbi til en fremvisning.
Vi står altid klar!

Selve byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.