Bøgevej 7, Assens, 9550 Mariager

Dejlig klassisk villa - beliggende i Assens!

Ejendommen er beliggende på 1.085 kvm. velpasset grund. Flot forhave med blomster og bede. Baghaven med god stor overdækket terrasse, udendørs pejs, æbletræer, blomsterbede og velholdt græsplæne! Her er der plads til alle i familien - dem med grønne fingere - dem der bare vil slappe af - dem der vil lege og dem der bare gerne vil hygge sammen!

Her får du en klassisk murstensville fra 1967 med kun en ejer! Ejeren har løberne sørget for at holdet ejendommen up to data med bl.a. pænt stål tag oven på det gamle tag, vinduer fra 2008, nyere invita køkken, installeret fjernvarme og general vedligeholdelse. Ejendommen har selvbærende spær, hvilket betyder at du reelt set, kan fjerne alle vægge inde i huset.

Stueplan indeholder: Entre, som føre videre til fordelingsgang. Herfra er der indgang til 3 gode store værelse, alle med gulvtæpper, træ lofter og hvide vægge. Klinke belagt badeværelse med karbad. Trappe til kælder samt indgang til den store stue og nyere køkken. Køkkenet og stuen rummer masser af muligheder, da man både kan beholde det som det står nu, hvilket er yderst velfungerende! Du kan også åbne det hele lidt op, så man kan lave et samtale-køkken, hvis det er det man ønsker!

Kælderen indeholder: Teknik-rum med fjernevarmeinstallation og kaloriferer-varme (kaloriferer-varme er et anlæg man indstiller på en bestemt temperatur, og så leder det varmen videre til de forskellige rum igennem rørføring i huset). Yderligere er der et toilet samt 2 disponibel rum og værksted. Kælderen har egen indgang, så de store unger kan få deres helt egen afdeling, hvis dette ønskes!

Der er fiberinternet i ejendommen!

Bøgevej er en af flere små lukkede villaveje i Assens, hvor man via stisystem kan komme i skole uden at skulle krydse vejen.

I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

Her får du en rigtig dejlig ejendom med masser af muligheder!
Lyder alt dette som noget for dig/jer, så tør ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på telefonnr. 70 25 66 00 for en uforpligtende fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.