Nyvangsvej 5, 9560 Hadsund

VILLA I HADSUND - Dejlig lukket have!

Rigtig fin mindre villa i 1½ plan, der er sat totalt i stand for ca. 8 år siden.
Facaden er pudset og malet. På taget er der stålpladetag fra 2010. Vinduerne er skiftet i 2007 og 2010. Vinduet i stuen er af ældre dato.
Huset er endvidere forsynet med massive fyldningsdøre i træ.
Villaen INDEHOLDER: Entre med trappe til 1. sal og laminatgulv. Flot badeværelse med gulvvarme, bruseniche, med buede glasdøre, således brusenichen kan "foldes sammen" samt håndklædetørrer og flotte rustikke klinker på gulvet. 2 stuer - en opholdsstue og en spisestue. Fra opholdsstuen er der udgang til fin træterrasse med høje sider, der gør at terrassen er rimelig lukket og ugeneret. Flot lyst køkken i halv-åben forbindelse til spisestuen og med laminatgulv.
På 1. sal er der repos og 2 gode værelser med indbyggede skabe samt gulvtæpper på gulvene.
Endvidere lille vaskekælder.
Dejlig lukket baghave, hvor der er god plads - yderligere er der en fantastisk ophævet træterrasse, hvor du kan nyde de lune sommeraftner i godt selskab!
Beliggenheden er central i byen. Tæt på centrum og gågaden samt med 100 meter ned til Rosendalssøen og dyrehaven. Det er det skønneste område i byen.~
Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Sælger oplyser, at huset er opmålt. Der er ialt 73 kvm. bolig. ANGIVELSEN sker UDEN ansvar for sælger og medvirkende ejendomsmægler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.