Fjordbakken 27, Hadsund Syd, 9560 Hadsund

Familievilla med masser af værelser!

Velpasset 1½-plansvilla med god plads og en god indretning, beliggende på en god lukket villagrund for enden af Fjordbakken, Hadsund syd. Villaen der er opført i 1978 i rød-/brune teglsten og med eternittag er løbende forbedret og moderniseret. Senest har sælger påbegyndt udskiftning af samtlige vinduer, til nye trævinduer med termoglas.

Villaen INDEHOLDER: Bryggers / baggang med opvarmet klinkegulv og indbyggede skabe. Køkken med halvmur / åben forbindelse til godt stort alrum, med fin stor spiseplads og udgang til overdækket flisebelagt terrasse, der vender mod syd. Der er klinkegulve i både køkken og alrum. Gang (tidligere forgang) med askeparket og trappe til 1. sal. Lille værelse. Soveværelse med laminatgulv og indbyggede skabe. Værelse med laminatgulv. Pænt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv.

1. sal med: 2 værelser med laminatgulve (fransk altan i det største værelse). Badeværelse med bruseniche. God lys opholdsstue med laminatgulv, loft i kip, synlige bjælker og brændeovn. Fra den hyggelige stue, som man har glæde af at træde ind i, er der tillige adgang til taget henover tilbygningen, hvor der eventuelt kan etableres en tagterrasse.

Den indbyggede garage er inddraget til ungdomsafdeling, med et stort beboeligt rum samt udgang til det indbyggede depotrum, hvortil der ligeledes er adgang til fra haven. Endvidere cykelskur / redskabsrum og carport.

Flot, velplejet og indbydende have.

HER ER EN VILLA TÆT PÅ NATUREN, OG MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE – SKAL OPLEVES!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.