Øster Hurupvej 14, Als, 9560 Hadsund

Solid og gedigen murermestervilla i Als!

I Als by finder vi denne særdeles regulære og gedigne rødstensvilla i 2 plan, og desuden med fuld kælder - denne er samtidig høj og boliganvendelig! Villaen er løbende moderniseret, senest med nyt badeværelse i kælder fra 2015. Til ejendommen hører tillige en stor garagebygning med delvist isoleret værksted, samt nem og lukket have med nyere træ-/altanterrasse mv.!

Den "klassiske" murermestervilla er opført i 1954 i røde massive teglsten. Villaen er moderniseret op gennem 1990´erne med bl.a. vedligeholdelsesfrie plastvinduer, ekstra isolering, køkken, gulvbelægninger mv. - og senest i 2015, hvor kælderen har fået den helt store tur med overvejende nye gulve, flere med gulvvarme, nyt badeværelse, nyt fyrrum/vaskehus, samt stort disponibelt rum (som fx ville egne sig fremragende til værelse/soveværelse!). Huset har kort sagt fået en ekstra dimension med en kælder, som opretholder fuld boligstandard!

Ejendommen er beliggende på en god og overkommelig grund på 1033 m2. Haven er nem og overskuelig, anlagt med bred indkørsel og gårdsplads med perlesten, samt græsplæne med flere gamle frugttræer, drivhus, bålplads og flere stenbelagte terrasser og hyggekroge. Desuden nyere højtbeliggende altan/terrasse i træ, denne med udgang direkte fra husets spisestue!

Til ejendommen hører en stor fritliggende garagebygning (tidl. vognmandsforretning!) på i alt 120 m2 - opdelt i et isoleret værkstedsafsnit på ca. 40 m2 og en højloftet garagedel i resten! Denne bygning åbner virkelig op for et hav af anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænsen for fremtidigt brug! En helt ideel bygning til både hobby og erhverv! Her tænkes ikke kun på mekanikere, hobbymekanikere, veteranbil- og motorcykel-entusiaster, men også på snedkere, tømrere og andre erhverv med behov for god lagerplads!

Villaen har følgende indretning:

I stueplan: Vindfang, entré/hall med trappe til hhv. tagetage og kælder og samtidig med god garderobeplads - tillige fordeling til hhv. opholdsstue i vinkel og modsat køkkenet. Køkkenet er udskiftet i 2007 og har mange elementer og god bordplads, herfra indgang til spisestue/alrum, og via dobbelte. franske døre videre til førnævnte vinkelopholdsstue. Begge stuer har charmerende originale plankegulve, og fra spisestuen er der udgang til den dejlige store træterrasse!

Førstesalen indeholder: Repos/gang med fordeling til hhv. ældre badeværelse, opr. med badekar (nu fjernet!), hvide vægfliser og terrazzogulv, 2 sammenhængende værelser, samt er stort soveværelse med skabsvæg.

Kælderen er som tidligere nævnt renoveret af nyere dato og indeholder: Baggang med trappe til stueplanet og fordeling til hhv. viktualierum, depotrum, stort disponibelt rum, vaskehus/fyrrum og endelig et nyt flot badeværelse med klinkegulv, skabs-/vaskmiljø, muret bruseniché og gulvvarme.

Kort sagt en særdeles spændende ejendom, som henvender sig til et bredt publikum! En ejendom med masser af muligheder! Og samtidig en ejendom, hvor man kan blive boligejer for en meget overkommelig pris - det er langt billigere at EJE en ejendom som denne end at bo til leje!!!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN FOR DIG, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Beliggenheden er helt central i Als by - hvor der er både en meget aktiv borgerforening og en god og velfungerende idrætsforening, hvor de gæve Vikinger huserer! Begge foreninger nyder stor opbakning og har masser af forskelligartede arrangementer på samvittigheden! Villaen ligger tæt til indkøb, skole, sportsplads og hal mv. Desuden få hundrede meter til Kattegat og strandengen, og ca. 6 km til Ø. Hurup - østkystens sommerperle, med brede sandstrande, cafeér og restauranter, havnemiljø og store sommerhuskvarterer - som alt er med til at give en helt fantastisk stemning af sol og sommer, frihed og hygge!!! Herfra udgår naturligvis også en masse aktiviteter såsom friluftskoncerter, guidede ture i Lille Vildmose, fisketure på havet osv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.