Vejrmøllegården 7, 9550 Mariager

Fantastisk arkitekttegnet udsigtsvilla i Mariager!

I det skønne lukkede kvarter Vejrmøllegården i Mariager finder vi denne fantastiske arkitekttegnede udsigtsvilla. Ejendommen er højtbeliggende og med en helt suveræn panoramaudsigt udover byen, fjorden, og naturen omkring! Villaen er opført i 1976, og bygget i en fantastisk flot og meget individuel blødstrøget rød munkesten, flot og harmonisk matchende til det røde tegltag. Ejendommen rummer en stribe spændende arkitektoniske detaljer, bl.a. ensidige skrå taghældninger, som giver en helt fantastisk højde og rumfornemmelse i hele huset - ligesom selve indretningen er et helt kapital for sig med delvist forskudte plan! Villaen byder på 192 kvm. velindrettet bolig, bl.a. med 2 badeværelser og hele 4 værelser - og således med god mulighed for evt. at oprette særskilt børne- og voksenafdeling! Desuden 49 kvm. kælder, som imidlertid INTET har med en kælder i traditionel forstand at gøre - tværtimod er denne særdeles brugbar og opretholder fuld boligstandard!

Den skønne villa er beliggende på en dejlig stor grund på 1127 kvm., med et væld af spændende detaljer og hyggekroge - bl.a. 3 skønne terrasser, som sikrer, at der altid vil kunne findes læ og sol et eller andet sted rundt om huset i alle døgnets lyse timer! Haven er en smuk og farverig oase, som byder på både græsplæne, buske, blomster, frugttræer og urtehave! Og så er der jo altså lige panoramaudsigten - dén gør det i sig selv til en sand fornøjelse at opholde sig på matriklen!

KORT SAGT EN EJENDOM I YPPERSTE KLASSE, SOM IKKE ER SET TILSVARENDE - PÅ MANGE MÅDER UBESKRIVELIGT, OG DERFOR SKAL VILLAEN GANSKE ENKELT OPLEVES VED SELVSYN!!!

Villaen indeholder følgende:
Stor entré/hall med indgang fra carport, pænt lyst badeværelse med bruseniché, soveværelse med udgang til lille overdækket terrasse, og i let forhøjet niveau dejlig stor pejsestue med udgang til terrasse. Fra entré/hall kommer vi ind i husets hjerte bestående af dejlig stor spisestue med udgang til terrasse - stuen hænger i åben forbindelse harmonisk sammen med det flotte Unoform køkken, som er placeret i let forhøjet niveau. I alrummet er tillige indrettet fin hyggestue, ligesom der er udgang til terrasse. I samme niveau finder vi stort bryggers/baggang. Tilbage i spisestuen får vi adgang til husets anden ende, bestående af fordelingsgang, stort badeværelse med bruseniché samt 3 gode og regulære værelser, de 2 af værelserne tillige indrettet med hems. Fra spisestuen er der også adgang til det let forsænkede plan, der på papiret betegnes som kælder - her finder vi fordelingsgang, gæstetoilet, depotrum (vinkælder), disponibelt rum/værksted, stort brusebad og sauna. Alt i huset fremtræder lyst og venligt, og samtidig i en gennemført stil, præget af kvalitet og ensartethed. I stueplan er der gulvvarme i alle rum med klinker - dvs. entré/hall, køkken/alrum, hyggestue, bryggers/baggang samt de 2 badeværelser.

Desuden carport på 27 kvm., der er indbygget som en integreret del af villaens indgangsparti - herfra også indgang til fint udhus/værksted på 16 kvm.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SÆRDELES SPÆNDENDE EJENDOM - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Desuden er Mariager byen, hvor du har ALT lige ved hånden - udover BILLIG FJERNVARME er her masser af indkøbsmuligheder indenfor både dagligvarer og specialbutikker, skole, skolefritidsordning, børnehaver, lægehus, idrætsfaciliteter, og desuden tæt på både skov og skønne Mariager Fjord. Tillige overkommelig afstand til fx. Hadsund, Randers og Hobro - og dermed også jernbanenet og motorvej!!!...

Se iøvrigt meget mere om Mariager på: www.mariager.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.