Fjordbakken 12, Hadsund Syd, 9560 Hadsund

Skøn villa med fjordudsigt!!!

Så kan du erhverve denne perle af en villa, for under 2 millioner kr. - på Hadsund syd !

Denne skønhed er på hele 224 velindrettede bolig kvm. og med en grund på 1108 kvm.

Der er stor dobbelt carport på 76 kvm med isoleret udhus/værksted på 36 kvm. Lækkert nordvendt træterrasse. Stor flisebelagt terrasse i forbindelse med bagindgangen, hvor der er mulighed for at sidde mere i fred og ro. Haven er dejlig nem at gå til, med god plads til leg for ungerne.

Selve huset står super skarp, med dejlig lyst køkken/alrum og god plads til stort spisebord så hele den store familie kan samles …..

Alrummet fungerer som hjertet i huset med dets centrale beliggenhed, et godt samlingspunkt. Lille trappe fører op til stor regulær og lys vinkelstue med hyggekrog og pejs. Stort soveværelse, med egen terrassedør, der fører ud til verandaen og med direkte adgang til virkelig flot badeværelse. En lille afslapningsoase med badekar.

Endvidere fordelingsgang fra alrummet, der fører til 2 pæne store værelser og eget badeværelse, med bruseniche.

I underetagesen er det 2 rigtig store rum med egen indgang. Dette giver virkelig mange muligheder, f.eks. enten som lille virksomhed, eller to gode hobby rum, børneværelser etc. Kun fantasien sætter grænsen !

Alt i alt fremstår huset virkelig elegant, med masser af muligheder, hvad enten du vil lave en lille virksomhed, som du kan bo ved, eller skal have god plads til hele familien.

Skønt område med fred og ro, kort afstand til fjord samt bylivet samt til dejligt lille naturområde med stor flot bålhytte og legeplads !

Helt KLART et besøg værd !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.