Østerbro 7, 8970 Havndal

Flot ejendom i 3 plan med stor garage/værksted!

Midt i Havndal by, på hovedgaden Østerbro og godt trukket tilbage fra vejen, finder man denne perle af en markant ejendom, der er i 3 plan. Ejendommen er opført i 1900. Den har hele 223 veludnyttede boligkvadratmeter - fordelt med 135 kvm. på 1. sal og 88 kvm. på andensalen. Stueplanet har et 135 kvm. stort værksted med smøregrav, lager og toilet. Endvidere 77 kvm. lagerbygning og 3 stk. udhuse på hhv. 46 kvm, 19 kvm. og 40 kvm.
Ejendommen er dejligt velbeliggende på en 1.456 kvm. stor grund, hvor der er en fin og overskuelig have, som er udlagt med græsplæne og skønt udhus / anneks, hvor de lange sommeraftner kan nydes! En helt ideel ejendom til mange formål…kun fantasien sætter grænser!

...OG SÅ ER PRISEN NÆSTEN TIL AT GRINE AF!

Ejendommen er meget velholdt og velpasset, såvel ude som inde. Den er opført i teglsten, der delvist er pudset. Den øverste del af murværket er fritlagt, som blank mur i teglsten.
På taget er der eternit. Ejendommen har flotte velholdte termovinduer i trærammer, i den nederste del samt ældre vinduer, der fortrinsvis er i orden, i den øverste del.

Der er hele 2 parceller tilhørende ejendommen på hhv. 573 kvm. og 883 kvm.

Ejendommen INDEHOLDER: Stueetage: Stort værksted med smøregrav, lager, toilet og trappe til 1. sal. Endvidere viktualie- /depotrum.

Fra stueetagen, særskilt god bred fortrappe / gang, der fører op til beboelsen på 1. sal, med repos. Badeværelse med karbad og el-gulvvarme. Soveværelse med indbyggede skabe. Disponibelt rum / kontor med trappe til 2. sal. Køkken med spiseplads. Spisestue og opholdsstue - sammenhængende. Bagtrappe der fører ned til værkstedet.

2. sal med: Stue / hobbyrum med tæppebelagt plankegulv. 2 værelser med plankegulve (tæppe i det ene).

Endvidere fritliggende lager / depot ("det gamle vaskehus").

En rigtig dejlig ejendom, som bør opleves, med masser af plads og muligheder. Ejendommen er velbeliggende lige midt i Havndal by, med 10 skridt til slagter, bager samt lidt længere til Brugsen, skolen, stadion og fitnesscenter. I Havndal findes således alt det du skal bruge i dagligdagen.

HER FÅR DU KORT SAGT EN UTROLIG SPÆNDENDE EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN!!!...

Se mere om Havndal på www.havndal.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.