Lupinvej 4, 9560 Hadsund

Flot og velholdt villa i Hadsund!

Hermed udbydes til salg, en rigtig dejlig, flot og velholdt villa i 2 plan, beliggende på Lupinvej. Stedet ligger helt centralt i Hadsund by. En stille og rolig villavej i et af de gamle populære kvarterer, som er MEGET børnevenligt!

Villaen er opført i 1933 i røde teglsten, med nyt eternittag og flotte sprossede termovinduer i plastrammer.

Villaen INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv og indbyggede skabe. Pænt køkken / alrum med spiseplads, kogeø samt udgang til virkelig fin overdækket træterrasse. Opholdsstue med gulvtæppe. Mellemgang med plankegulv og trappe til 1. sal. Toilet.

1. sal med: Fordelingsgang med plankegulv. Værelse med afhøvlet plankegulv. Soveværelse med indbyggede skabe og plankegulv med tæppe. Værelse med tæppe. Badeværelse med bruseniche.

Villaen har overvejende dejlige lyse og indbydende rum samt træ-fyldningsdøre.

Endvidere vaskehus med vaskeplads og værksted samt cykelskur og carport.

I enden af haven ligger et dejligt drivhus, som passer perfekt ind i omgivelserne.

HER ER EN SPÆNDENDE VILLA I HADSUND, SOM BARE SKAL OPLEVES!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.