Haslevgaarde Strand 31, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Skønt sommerhus tæt på vandet!

I det attraktive og veletablerede sommerhusområde Haslevgårde, syd for Øster Hurup - nærmere bestemt Haslevgaarde Strand!...finder vi dette skønne sommerhus fra 1963, på en 991 kvm. stor velpasset grund. Huset fremstår i god stand, men bl.a. termoruder og pænt tag. Til sommerhuset er desuden en god stor overdækket terrasse, hvor de lidt køligere aftener kan nydes i fulde drag. Så er du til ren afslapning og hygge er dette lige noget for dig!

Selve huset er på 70 kvm fordelt på: Pænt lyst køkken i åbent forbindelse med den store stue, som ligger dejligt centralt i forhold til alle rum i huset. Bad og toilet ligger i det separate rum. Så selvom der tages lange bade, kan man stadig komme til toilettet ved siden af. Forældre soveværelse og 2 værelser med plads til køjeseng i begge rum. Så alt i alt 6 fine sovepladser. Trælofter i hele huset, gulvtæppe i stue samt de 2 værelser med køjesenge. Linoleumsgulv i køkken og det store soveværelse. Begge badeværelser er med klinker.

Yderligere har du en fin garage på 15 kvm. i udkanten af grunden, som er dejlig kuperet, ligesom på en bakke!

Fra dette dejlige sommerhus er du tæt på havet - der er nærmere bestemt 400 meter til Kattegats blå bølger. Tag cyklerne frem og prøv den fine cykelsti mellem Øster Hurup og Als - der er de fineste indkøbsmuligheder i Øster Hurup, som ikke ligger langt væk. I den spændende og pulserende sommerby finder man bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, restauranter, værtshuse og et væld af øvrige butikker.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!...

Se iøvrigt meget mere om Øster Hurup på www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.