Daniavej 101, Dania, 9550 Mariager

Helt usædvanlig pænt og velholdt rækkehus!

En sjælden udbudt perle TIL SALG.

Dania, "De gule huse", med en fortræffelig beliggenhed, hvor den yderste del af grunden ligger på 1. række til fjorden. Her er en blændende udsigt og en fred og ro, som er absolut fantastisk. Charmen ligefrem stråler ud af den her bebyggelse. Opført 1890, som gulpudset ejendom, med rigtigt flot rødt tegltag og flotte små-sprossede bondehusvinduer med enkelt-lag glas samt forsatsvinduer med termoglas. Der er lagt vægt på bevaring af detaljerne og man får som køber af ejendommen her, udover fornøjelsen af at nyde stedet, med alle dets fortræffeligheder, hyggelige fjordmiljø, roen og stilheden også pålagt pligten at passe på stedet.

Denne bolig er gennemgået med nænsom hånd, hvor der er lagt op til på bedste vis at bevare den flotte gamle stil, der er så enestående og unik, men samtidig blande lidt moderne ind imellem. Det er et sted og en ejendom der skal opleves og ses. indtrykket ved beskrivelsn kan ikke stå alene.

Huset INDEHOLDER: Entre / baggang med klinkegulv og en fin trappe til 1. sal, med god bredde og stigning. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Opholdsstue med brændeovn, parketgulv og synlige bjælker. Forgang / entre. Spisestue med parketgulv og flotte almue-gerichter på væggene samt synlige bjælker. Pænt køkken med parketgulv.

På 1 sal er der: Repos med parketgulv og lyset ind gennem de 2 fine tagvinduer i gammel stil, med termoglas i. Værelse med parketgulv. Soveværelse med parketgulv, indbyggede skabe der er flot dekoreret samt synlige bjælker. Toilet.

Huset har fine dannebrogsdøre med fyldninger.

Endvidere disponibel garage.

I haven findes en lille hyggelig 6-kantet pavillion med kobbertag.

En flot og lækker bolig i et dejligt miljø ved fjorden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.