Troldbakkevej 6, Dollerup, 9520 Skørping

Et skønt stykke natur til salg...på en perle af en beliggenhed!

Et rigtig skønt stykke skøn natur til salg…!

På Troldbakkevej i Dollerup, som ligger lidt uden for Terndrup i syd og Blenstrup i nord samt med kun ca. 15 min. kørsel til Aalborg og det nye supersygehus, ligger denne fine landejendom, som har et jordtilliggende på 3 tdl. beliggende i den kuperede natur og med fredelige og rolige omgivelser.

Ejendommens bygninger er ikke noget at skrive hjem om, idet de da også af samme årsag sælges til nedrivning.

Men her er udover stuehuset, tillige en gammel stald, som ikke er så stor. Denne indeholder et par små båse, et par spiltov og yderligere et par depotrum. Denne bygning kan sagtens bevares. Herudover en lille blikhal, eller maskinhus, om man vil. Denne er af ældre dato og beklædt med stålplader (pandeplader) på sider og tag.

Stuehuset som er opført 1877, er bestemt ikke charmeforladt, men dog i en for de fleste købere usikker standard, set i forhold til renovering. Vi anbefaler at denne saneres bort og at der opføres et nyt stuehus, efter købers ønske og behov, måske endda trukket lidt længere ud på grunden, hvor det kan ligge helt ugeneret.

Stuehuset INDEHOLDER: Vindfang. Baggang med adgang til depotrum / værksted, som er uisoleret. Kammer. Lille smal fordelingsgang med stige til loftrummet, som hør fuld "stå højde" og som kan inddrages i beboelsen. Køkken, som er brugbart. Opholdsstue med nyere pilleovn og udgang til forgangen / entreen. Soveværelse med indbyggede skabe og en kakkelovn, som der ingen garanti gives for.

En unik mulighed for at købe et prima sted tæt på naturen!

HER FÅR DU EN PERLE AF EN BELIGGENHED – MIDT I DEN SKØNNE NATUR!

Vi står klar til en fremvisning – Ring 70256600, og book en tid!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.