Møgelholtvej 9, 9560 Hadsund

FLOT OG VELPASSET NEDLAGT LANDEJENDOM.

Flot og meget velpasset nedlagt landejendom, skønt beliggende lige udenfor Veddum/Skelund - og samtidig tæt på både Øster Hurup og Hadsund!

I de skønneste omgivelser finder vi denne smukke og velpassede nedlagte landejendom. Det hele summer af landlig idyl med fuglene, der lystigt kvidrer, og kornet der bølger i vinden! Ejendommen er opført i 1930, og byder på 170 gode boligkvadratmeter, flot renoveret gennem årene - fordelt med 112 m2 i stueplan og 58 m2 på førstesalen. Ejendommen ligger på en dejlig grund på 6760 m2 - pt. anlagt med velpasset have, men der er også rig mulighed for fx at have et par heste!

Huset rummer i stueplan følgende: Entré, forgang med trappen til førstesalen, pænt lyst badeværelse med bruseniché. Bag badeværelset bryggers/vaskerum. Stort køkken/alrum med flot nyere lyst Vordingborg køkken. Dejlig lys stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. To gode værelser - pt. indrettet som henholdsvis kontor og soveværelse. Fyrrum med særskilt indgang - huset opvarmes med nyt pillefyr fra 2015!

Overetagen byder på stort repos/forstue samt to store gode og regulære værelser.

Udenfor finder vi stor gårdsplads, dejlig stor stenbelagt solvendt terrasse samt skøn idyllisk og meget velpasset have, som også grundet størrelsen leder tankerne hen mod en park!

Til ejendommen er der yderligere to bygninger - henholdsvis dobbelt garage + værksted på i alt 116 m2 og et 60 m2 stort udhus, der pt. anvendes som brændely.

KORT SAGT EN MEGET SPÆNDENDE OG VELPASSET EJENDOM, SOM RUMMER ET VÆLD AF MULIGHEDER!!!

RING ENDELIG FOR EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.