Nørrevangsvej 20, Skelund, 9560 Hadsund

LYSTEJENDOM - med 6,3 ha jord!

Super fin landbrugsejendom / lystejendom, hvor man får maksimalt ejendom for sine penge, idet ejendommen er ret stor, rummelig og rigtig flot og velholdt.

Der er et flot stort stuehus samt nogle gode udbygninger, der bl.a. har et virkelig fint værksted, to gode store garager og en staklade, der rummer pladsen til bl.a. brændsel m.v.

Stuehuset fremtræder med facademurværk i mursten, der er vandskuret, med tag i cementsten og fine sprossede termovinduer i trærammer.
INDEHOLDER: God bred og lys baggang med klinker på gulvet. Bryggers med klinkegulv og skabe. Stort flot badeværelse med spa-badekar, bruseniche og opvarmet klinkegulv. God bred fordelingsgang med fyrreplankegulv. Soveværelse med fyrreplankegulv og indbygget skabsvæg. Stort værelse med plankegulv (kan eventuelt opdeles til to rum). 2 fine store værelser med fyrreplankegulv. Baggang / grovkøkken med klinkegulv (rummet trænger til en omgang). Mellemgang med udgang til en fremragende udestue, der aldrig er set lignende, med klinkegulv, der er forberedt til opvarmning og med loft i kip samt synlige bjælker / hanebånd. Badeværelse med bruseniche og flisegulv. Køkken med spiseplads og plankegulv. God stor spisestue med fyrreplankegulv, i åben forbindelse til opholdsstuen, ligeledes med fyrreplankegulv. Kontor, der er åbent til spisestuen. Forgang med fyrreplankegulv. Indvendige døre er massive dannebrogs fyldningsdøre.

En tdl. af ejendommens jordtilliggende befinder sig ude i Solbjerg Birker, resten er tilstede rundt om ejendommen og hovedsageligt beplantet med juletræer, der efterhånden er oppe i "over"-størrelse.

Stakladen er på 200 kvm. Fyrrummet med stokerfyret, er i fritliggende bygning, der ligeledes indeholder et depotrum eller hobbyrum.

Ejendommen har hele 3 stk. el-porte med fjernbetjening.

Her er rigtig meget plads, og det er i en fin stand.

HER ER EN SKØN EJENDOM, DER BESTEMT ER EN FREMVISNING VÆRD!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.