Stenstrupvej 22, Stenstrup, 9500 Hobro

Hesteejendom med sjæl og charme.

I den smukke og helt uspolerede danske natur, ligger denne perle af en ejendom. Omgivelserne er lige til en scene i en Morten Korch film. Kornet på de omkringliggende marker vejrer i vinden, træerne står smukt udsprungne op langs alleen, så ranke de nu een gang er og hestene bides kækt, mens føllene nysgerrigt følger med og ind imellem tager sig en lur.

Der er kun 12 km. til Hobro, hvor man finder alt inden for indkøb, togstation, et rigt forenings- og fritidsliv m.v.

Ejendommen som er en firlænget ejendom, med en rigtig god lukket gård, har fine gamle udbygninger, der er i en god stand. Ikke nye eller moderniserede, men pæne og indbydende med stil over sig. Stuehuset er et hyggeligt ældre rødstensstuehus i 2 plan, hvor i der er masser af plads. Udenom ejendommen ligger jorden i et langt stykke ned mod vejen. Her er plads til hestefolde, løbebane og anden udfoldelse for dyrene. Bygningerne ligger oppe i den øverste ende af grunden, længst væk fra vejen.

Stuehuset har skifer-lignende eternittag og vinduer i enkelt lag glas med forsatsruder. Begge er i en god stand. Stuehuset INDEHOLDER: Baggang med trappe til 1. sal. Dejlig stor opholdsstue, med plankegulv, brændeovn og udgang til flisebelagt terrasse. Her er en dejlig atmosfære, der får en til at føle sig hjemme. Køkken med spiseplads og klinkegulv. Bryggers / baggang med god skabsplads og opvarmet klinkegulv. Badeværelse med karbad, pænt nyere klinkegulv og fliser på væggene. Herreværelse / kontor. Værelse med skabe. Forgang med plankegulv. Værelse med plankegulv. Stort og rummelig soveværelse med plankegulv. Badeværelse med bruseniche og opvarmet lyst flisegulv.

På 1. sal findes: Stor repos / forstue med plankegulv, der videre fører en henad gangen, hen til enden af loftet, hvor der findes et udtjent karlekammer samt det uudnyttede loft. Endvidere 2 værelser med parketgulve og indbyggede skabe.

I hele stuehuset er der plankegulve og flotte afsyrede massive dannebrogs fyldningsdøre.

Af udbygninger kan nævnes staldbygning, med fyrrum hvor der er installeret et stort halmfyr, som ligeledes kan tage træbrændsel. Hertil er installeret en pillestoker. Stald med båse og bure til hunde, værksted og en hesteboks. Endvidere lade med 4 hestebokse og løsdrift i enden. Værksted og vognport.

Der kan søges om hektarstøtte til 3,65 ha. jord.

Ejendommen anvendes i dag bl.a. som hundepension.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.